Jatkoa Pienet töppöset kirjan ohjeista virkattuihin söpöläisiin, josta jo mainitsinkin aiemmin täällä.

Nämä minun oli aivan pakko toteuttaa, koska ovat aivan hurjan ihanat! Kyseinen ohjehan on myös kirjan kansikuvassa ja yksi ehkä suurin syy miksi kirjan päädyin kirjastosta lainaamaan. En nimittäin oikein ole virkkauskirjojen ystävä. Jotenkin ne ovat usein luotaantyöntävän näköisiä, täynnä mummomaisia ohjeita sekä banaaleja kuvituskuvia. Jo niitä katsellessa tuntuu kuin kohta jo pitäisi etsiä kävelykeppiä ja tarjota sitten ryppyset kädet täristen korttia kirjastontädille. Ja tämä kaikki huolimatta siitä että oikeastaan rakastan moniakin mummomaisia juttuja!

En oikeastaan voi kehua onnistuneeni näissä kovinkaan hyvin. Aloitin molemmat tossut aivan tuhottoman moneen kertaan aivan alusta, koska virkkaus ei vaan meinannut luonnistua. Minulle tuli hävettävän paljon väärinymmärryksiä kirjan superyksinkertaisien ohjeiden kanssa ja jossain vaiheessa vedin aika pitkälle vaan sisulla läpi.

IMG_0016.jpg

Kun sain toisen tossun valmiiksi, totesin myös toisen olevan aivan päin p**settä ja päädyin purkamaan sen kokonaan vain aloittaakseni alusta. Kuvasta voi huomata että esimerkiksi kerroksien yhdistäminen on mennyt ihan väärin.

IMG_0019.jpg

Kuitenkin kaikkine virheineen lopputuloksena on suloiset ja ihan toimivat pikkutossukat tulevan ylpeän tädin silmänterälle!
En kyllä malta odottaa, milloin tämä pieni näkee maailmanvalon ja ihastuttaa vanhempiensa lisäksi muutkin ympäriltään.

Koko 0-6kk, lanka Novitan Ipana nyppyyntymätön akryylilanka ja napit taas omasta nappijemmasta.

Tämä kirjoitus minulla on ollut tallennettuna tänne blogin arkistoon valmiina (ja unehtuneena, hups) ja julkaisen tämän nyt tähän väliin ja samalla saan päivitettyä vähän myös muuta tilannetta. Kone on yhä korjaamatta ja olen todennut että vika on luultavasti sen tyyppinen ettei sitä kannata lähteä edes korjaamaan (korjauksen hinta vs. uuden koneen hinta), joten käytän sitä satunnaisesti niin kauan kunnes se lopullisesti kosahtaa. Mahdollisesti siis uusia blogikirjoituksiakin tiedossa!

Mukavaa syksynjatkoa kaikille!