Aiemmista villiksistä jäljelle jääneestä villapaidan jämästä minulla oli tarkoituksena tehdä kestovaipalle villakuori, mutta suurinkin palanen niistä oli himpun verran liian pieni pienimpäänkin kaavaan. Päätin sitten tehdä vielä yhdet villikset tuolla samalla yksinkertaisella kaavalla ja tällä kertaa S-koossa.

IMG_0143.jpg

Tässä näkyy tarvittavat kankaat valmiiksi leikattuna. Hyödynsin jalanteille villapuseron alahelmaa, jossa on tuota raidoitusta, että sain hieman elävyyttä lopullisiin pöksyihin.

IMG_0149.jpg

Päätin koettaa ommella näihin mukaan myös tuollaisen omatekemän kokolapun mukaan ja ainoa varsinainen moka siihen tuli siitä että kirjoitin koon lappuseen ennen ompelua sekä liian ylös ja näin ollen osa merkinnästä jäi ompeleen alle.

IMG_0164.jpg

Saumurilla nämä surautti kyllä nopeasti ja S-koossa jalanteiden ompelukin oli hieman helpompaa, kuin niissä aiemmissa kokoluokissa!

Jos villahousuja kaipaa, eikä osaa/halua neuloa niin tämä kaava on kyllä huippu. Olen miettinyt sitäkin että jos näihin tekisi pidemmät lahkeet, niin sillä voisi kätevästi vähentää ohivuotojen riskiäkin ehkäpä... No tiedä häntä! Ei ole testivauvaa, heh.

Mukavaa viikonloppua!