Seuraavana vuorossa onkin varsin pirteän väriset potkuhaalarit.

IMG_0150.jpg

Potkuhaalareihin käyttämäni kangas on sellainen etten oikein tiedä pidänkö siitä tosi paljon, vai inhoanko sitä vähäsen. Kankaana sitä on jotenkin vaikea nähdä järkevänä osana mitään valmista tekelettä, mutta sitten kun sen leikkaa ja näkee ns. muotissaan, niin se onkin ihan kiva. Jopa tosi kiva!

Pääsin myös harjoittelemaan taskun ompelua lisää ja tähän olen tosi tyytyväinen jo. Ohjeessa tasku leikattiin mielestäni jotenkin eri tavalla, mutta itse siis leikkasin taskun kaksinkertaisesta kankaasta taitteelta, jotta se olisi tavallaan jämäkämpi.

20160711_151959.jpg

Loppullinen versio ei nyt ole aivan samanlainen kuin alkuperäisessä kaavassaan. Päädyin jättämään neppariaukon haaroista pois ja lisäämään olkasaumoihin jonkun verran pituutta, jotta sain niihin lisättyä nepparit. Toteutus ei tietenkään mennyt ihan niinkuin strömsöössä, mutta ihan tarpeeksi sinnepäin. Kävi myös yksi nepparikämmi, kun laitoin vahingossa kaksi uros nepparia vastakkain... No onneksi se oli korjattavissa pihdeillä ja uudella nepparipuolikkaalla!

20160711_151933.jpg

Painoin ja silitin näihin tuon kokonumeronkin, mutta valitettavasti totesin toisesta vaatteesta, ettei nämä kestä edes silityksen jälkeen pesukonepesua, vaikka kynän kotelossa luvattiinkin pysyminen 60-asteen pesuihin asti.

Kaava OB 1/2016 Koala. Koko 56. Kankaat uusia.