Pyörittelin useamman vuoden ajan hauskaa collegekankaan palasta jossa prinssit ja prinsessat sun muut seikkailee varsin hempeissä tunnelmissa. Ongelmana on ollut se, etten juurikaan pidä vaaleanpunaisesta vaatteissa, joten tavallaan yhtäaikaa pidin ja karsastin tätä kangasta. Laitoin kankaan talteen odottelemaan sopivampaa hetkeä.

Nyt useamman vuoden muhimisen jälkeen keksin viimein että kangashan olisi aivan hurjan suloinen pieni huppari. Määränsä puolesta siitä ei nimittäin kovin suurta olisi voinut tehdäkkään. Ja kumppanikseen sen täytyi saada myös pienet housut.

IMG_0152.jpg

Pakko mainita, että on muuten vaikea löytää oikeanlainen mintun sävy. Minulla oli hankinnan alla resoreita, sillä omat varastoni olivat varsin suppeat ja hupenemassa muutenkin, joten päätin samalla tilata palan mintun sävyistä joustocollegea sekä resoria. Joustocollege oli jotakuinkin oikeaa sävyä, tai ainakin riittävän lähellä sitä, mutta resori sen sijaan oli niin monta astetta vaaleampaa, ettei se soveltunut suunnitelmiini ollenkaan. Onneksi tilasin myös jaden sävyistä resoria, joka mielestäni mätsäsi kaikkien kankaiden kesken paremmin.

IMG_0186.jpg

Vyötäröresoria ommellessa ajattelin ommella mukaan myös pienen palan puserossa käytämääni collgekangasta, johon saisin kirjoitettua/painettua kokonumeron.

IMG_0185.jpg

IMG_0205.jpg

Olen karsastanut taskujen ompelua, koska jostain syystä olen kokenut ne hankaliksi, mutta tällä kerralla päätin päästä "pelostani" yli ja ommella ohjeenmukaisen taskun puseron etuosaan. Eihän se ihan täydellisesti onnistunut, mutta mielestäni kuitenkin ihan hyvä.

Aika suloinen setti tuli kyllä tehtyä, se täytyy myöntää!

Kaavat: Yläosa OB 3/2013 ja alaosa OB 1/2016. Kankaat uusia. Koot 56 ja 50.