Kesällä pitää olla shortsit! Ainakin jos sellaisia osaa käyttää. Itse olen hurjan nirso shortseista, niiden pitäisi olla aivan täydelliset, jottei minulla olisi epämukava olo. No onneksi voi lapselle ommella kaikenlaisia kivoja shortseja, pitäen mielessä lähinnä sen että ne pysyy lapsen menossa mukana.

20160708_153730.jpg

Alunperin piirsin kaavat sellaisiin ihonmyötäisiin ja polven yläpuolelle päättyviin trikooshortseihin, jotka olisi kätevä pitää mekon alla, kun tuon lapsen meno on usein sellaista ettei helmat alhaalla pysy. Muokkasin kaavan "lennossa" suoraan kankaalle ja hieman pussimalliset jätskishortsit niistä syntyi.

20160708_160230.jpg

Ainakin menosta päätellen shortsit onnistuivat ihan hyvin. Kysyin jossain vaiheessa lapselta että puristaako tai junnaako kangas jostain, mutta vastaus oli vain nopea "ei" ennenkuin jatkoi muihin leikkeihin.

20160708_210244.jpg

Näissä pilkullisissa shorteissa näkyy se alkuperäinen kaava. Tein tämän tyyppisiä shortseja kolmet, kolmesta erilaisesta trikoosta ja nämä pilkulliset onnistuivat parhaiten.

Kaavat omat. Kankaat pussishortseissa kierrätetty puuvilla ja uusi resorikangas, pilkkushorteissa kierrätetty marimekon trikoo.