Ähäskutti!
Jos siis luulit että meille tulee vauva.
Koska ei ole tulemassa.
Ei ainakaan tänä, eikä ensivuonna.. ellei elämä toisin sanele.

Pointtini kuitenkin oli, että ei ole pullat uunissa, eikä sinappikone tilauksessa, vaan ompeluvimman synnyttämiä pikku vaatteita.

Olen tässä tilkkuhässäkässäni pähkäillyt erilaisia käyttötarkoituksia noille kaikille kivoille tilkuille, kangaspaloille, neppareille jne.. joista ei enää omalle melkein 4-vuotiaalle (meidän vauva kasvaa *niisk*) oikein riitä tai tarvitse. Yhtenä kohteena nyt tietysti onkin se aloittamani mysteeriprojekti, mutta ei siihenkään nyt aivan kaikkia tilkkuja saa käytettyä. Toisekseen vauvan vaatteita on supersöpöä tehdä, kun ne on niin pieniä! Olen myös erehtynyt kuvittelemaan että niitä olisi jotenkin nopeampi tai helpompi ommella pienen kokonsa vuoksi, mutta jokaikinen joka on ommellut hiharesoria bodyyn koossa 50 (vastasyntynyt) tietää jumankauta mikä työ ja tuska sen homman takana on!

IMG_0052.jpg?1455826128
Herkkuja tilkkulaatikossa.

Vauvanvaatteet on myös hyviä kierrätyskankaiden kohteita! Se paita missä on se aivan ihanin printti tmv., mutta joka ei ehkä enää vaan sovi.. Tai ehkä se on jostain revennyt niin että paikkaaminen olisi hyödytöntä, mutta ei sitä vaan haluaisi poiskaan heittää.

Ihan täydellistä vauvanvaatematskua! Kangas on käytössä pehmennyttä ja mitä kivoin matsku vauvan herkälle iholle! Se on myös pesty useaan kertaan mikä vähentää kankaan sisältämien mahdollisten kemikaalien määrää ja näin ollen vähentää niiden pääsyä myös vauvan iholle ja elimistöön! Eikä muuten tule toista samanlaista vastaan ainakaan ihan hetkessä! Kierrätys ylipäänsä on jes jes, kun ei tule kulutettua luonnon jo muutenkin ylikulutettuja varoja.
 

IMG_0005.jpg?1454862274
Tunikasta, puserosta ja mekosta aivan hurjan herkullisia kierrätyskankaita. Nam nam.

Kiva idea siis kaikenkaikkiaan!
Tulempa siis luultavimmin postailemaan kaikenlaisia pikkuruisia vaatetuksia lähitulevaisuudessa enemmänkin.