Tässä on tullut päivitystaukoa tänne blogin puolelle ja syynä siihen ei kyllä ole tuottamattomuus. Innostuin silloin alkukeväästä virkkauksesta siinä määrin että niitä on tullut nyperrettyä jonkin verran, en vaan vielä ole niitä tänne blogiin asti siirtänyt paristakaan syystä (niistä sitten myöhemmin).

Ompelu ei vähään aikaan niinkään innostanut, vaikka mielessä kaikenlaisia suunnitelmia ja ideanpoikasia onkin pyörinyt. Suurinpiirtein kuukausi takaperin sain sitten vihdoin toteutettua yhden haaveeni ja ostin saumurin, käytettynä edullisesti! Ongelma nyt vaan on että se saumuri pitäisi perushuoltaa, koska se on seissyt aiemmalla omistajallaan pidemmän aikaa käyttämättömänä ja haluan samalla huollattaa myös ompelukoneeni. Paikkakunnalla vaan ei ole vakituista huoltajaa, eikä meillä ole omaa autoa, jolla kätevästi hurauttaisi muihin kuntiin silloin kun itse siltä tuntuu, joten tilanne vaatinee nyt aikaa sekä suunnittelua enemmänkin.

Vaikka ompeluhimo on nyt kutitellut sormenpäitä, niin mieluummin odottelen että saan koneet huoltoon ja pääsen mahdollisesti edullisemmallakin jos sinne vien ehjän koneen rikotun sijasta. Olen akuuteimman intoni purkanut leikkelemällä kankaita yms. valmiiksi keskeneräislaatikkooni, niin pääsen sitten suoraan hommiin.

IMG_0140.jpg
Tässä kuvassa jo pientä pullistelua ilmassa.. Tosiasiassa osa ei enää mahdu sisälle laatikkoon!

Kaikenlaista mukavaa siis tulossa, elekee hättäelkö!
Hyvää alkanutta kesää kaikille!